Waarom een eigen website

Waarom een eigen website?

Op deze pagina wil ik met jou de redenen delen waarom ik hiermee begonnen ben en waarom ik heb gekozen voor een eigen website.  Waarom een eigen website? Dat leg ik je precies uit op deze pagina. Je zou bijna kunnen zeggen; waarom niet? Ik ben in ieder geval super trots dat ik hiermee begonnen ben.

Ik ben nieuwsgierig

Ik heb veel gehoord en gelezen over mensen die hun geld op het internet verdienen. En aangezien ik nogal nieuwsgierig en ondernemend ben aangelegd heeft dit mijn interesse gewekt. Zo volg ik Jacko Meijaard al een tijdje en heb zelf de affiliate marketing revolutie training van de internet succes gids gevolgd.

Lang heb ik het idee gehad dat je om een eigen website op te zetten je heel veel technische kennis nodig zou hebben en dat dit voor mij niet weggelegd zou zijn. Ik dacht zelfs dat als je een eigen website kunt bouwen je dan super slim was.

Toch heb ik deze bedenkingen aan de kant gezet en ben gewoon aan de slag gegaan. En wat blijkt? Je hebt helemaal geen technische kennis nodig om een eigen website op te zetten.

Het vullen van pagina`s met content is eigenlijk hetzelfde als het schrijven van een tekst in bijvoorbeeld Word. En hoeveel tijd per dag je erin stopt kan je helemaal zelf beslissen.

Nieuwe dingen leren.

Een andere eigenschap die ik bezit is dat ik graag nieuwe dingen leer. En dit was voor mij een compleet nieuw terrein. Met gewoon doen, een stukje internet research en een goede training kom je al een heel eind.

Internet marketing is dus voor mij iets waar ik nu een paar jaar mee actief ben. Ik leer nog elke dag en dat maakt het zo interessant.

Er bestaat niet echt een kant- en klare oplossing om succesvol te zijn op het internet. Er zijn zoveel kleine factoren die als geheel tot succes leiden.

Dus de vraag waarom een eigen website? Omdat je in mijn ogen dromen en plannen om moet zetten in actie.

Het is in het leven het gemakkelijkst om aan de zijlijn te blijven staan en commentaar te geven op anderen. Daar hou ik zelf niet van. Ik wil de persoon zijn die in driversseat zit. Het is zeker dat een aantal zaken die je probeert mislukken, maar je hebt het in  ieder geval geprobeerd en je leert er altijd weer iets van. En dat is uiteindelijk hetgeen wat je verder brengt in het leven. .

Succes is het leukste wat er is!

Inmiddels heb ik een paar websites waarbij er een aantal zoekwoorden inmiddels op de eerste pagina van Google terecht zijn gekomen. En dat geeft een ontzettend goed gevoel.

Dat je als leek op het gebied van internet en websites het voor elkaar kunt krijgen om artikelen op jouw website hoog in Google te krijgen. Laten zien aan anderen dat je dat kunt.

Ik praat wel eens met vrienden die het erover hebben om ook eens iets te gaan doen op het internet en dat zij een website nodig hebben.  Dat blijven zij echter herhalen, elke keer dat je ze spreekt.

En dan denk ik bij mezelf waarom doe je het niet gewoon? Zeker als je beschouwt dat website kosten weinig tot niks voorstellen. Je kunt het echt gewoon zelf en een website laten maken is volstrekt overbodig.

En heb je eenmaal een eigen website dan kun je gaan denken over online marketing, potentiële klanten, geld verdienen op internet en bijvoorbeeld affiliate marketing.