Sitedeals
Sitedeals

Sitedeals

Ken je de website sitedeals al? Dit is een website voor iedereen die op het internet geld probeert te verdienen.Je kan er domeinnamen kopen, tekstschrijvers vinden en bijvoorbeeld SEO experts.

Je kan er echter ook complete websites of webshops kopen. Er is een behoorlijk ruim aanbod en de prijzen vallen ontzettend mee. Zeker als je het vergelijkt met wat de uurtarieven zijn als je iemand inhuurt. Eigenlijk staat dit in geen verhouding.

Een website voor een laag bedrag

Zo kan je soms voor nog geen 100€ een complete website kopen waar je direct mee aan de slag kan. En dit zijn professionele websites die er gewoon  ontzettend goed uitzien. Wil je een website met bezoekers, ook dit soort websites kan je hier vinden. De prijs hangt natuurlijk af van het aantal bezoekers, maar de prijzen vallen ook nog reuze mee. Het meeste aanbod gaat via een veilingsysteem. Als je het geluk hebt dat er niemand tegen je opgaat bieden dan kan je hele goede deals scoren.

Ook websites waar al geld mee wordt verdient worden hier aangeboden. Soms zijn dit websites die draaien op Adsense inkomsten maar bijvoorbeeld ook websites die gericht zijn op affiliate programma`s zoals Paypro.

Een dergelijk website bespaart je ontzettend veel tijd wanneer je aan de slag wilt met internet marketing. Dit houdt dus ook in dat je veel sneller geld kunt beginnen met geld verdienen op het internet door een dergelijk website over te nemen.

Check de aanbieders!

Hou wel goed in de gaten wie de website aanbiedt en of deze persoon betrouwbaar is. Het is een eigenlijk een soort van marktplaats, dus er zijn altijd mensen die proberen misbruik te maken.

Er is echter een recensie systeem waar je feedback terug kunt vinden over de aanbieders. En anders kan je natuurlijk even de persoon natrekken. Zelf heb ik nog geen negatieve ervaringen ondervonden. Integendeel iedereen is altijd behulpzaam en antwoord snel.

Wil je aan de slag met bijvoorbeeld de internet succes gids van Jacko Meijaard, dan kan je via sitedeals zeer snel aan de slag Bovendien geeft een goed ingerichte website je direct de juiste start en hoef je niet alles zelf uit te vinden.

Persoonlijk kijk ik regelmatig even rond of er iets interessants op staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *