Online cursus

Als je op zoek bent naar een online cursus, dan zijn er vele mogelijkheden. Van zeer dure en officiële cursussen tot een cursus van een paar tientjes, wat meer voor hobby`s bedoelt is.

Voordelen van online cursus

Het allergrootste voordeel is dat u er uw huis niet vooruit hoeft. Komt u thuis na u werk dan heeft u veelal geen zin meer om dan de hele avond in een klaslokaal te moeten gaan zitten. Bovendien kunt u de cursus in uw eigen tempo volgen, wanneer u dat uitkomt.

Kosten van een online cursus

Dit varieert heel erg. Vroeger was er bijvoorbeeld alleen het aanbod van een organisatie zoals de LOI. Tegenwoordig zijn er heel veel aanbieders, hetgeen de prijs behoorlijk drukt.

Wilt u een officieel diploma behalen zoals bijvoorbeeld APICS, dan dient u rekening te houden met duizenden euro`s wat u kwijt bent.

Een cursus die zichzelf terug betaald

Uiteindelijk moet u iets hebben aan de cursus die u volgt. Of u kunt uw vaardigheden van uw hobby zoals bijvoorbeeld gitaar spelen verbeteren, of u kunt uzelf als persoon ontwikkelen of u kunt uw voordeel ermee doen in uw baan of werk. Het is maar net wat u zichzelf als doel stelt. Leer nieuwe praktische skills op jouw eigen tempo of deel jouw kennis en geef misschien daarna zelf online les.

Een cursus om geld te verdienen

Wat in mijn ogen een cursus is die zichzelf snel terugbetaald is de affiliate marketing revolutie. Via deze cursus leer je hoe online geld kunt verdienen. En dan niet op een dubieuze en illegale manier, maar hoe je vanuit huis zelf je eigen internet onderneming kunt opzetten.

Dit is veel gemakkelijker dan dat veel mensen denken. En  daarnaast zijn er legio mogelijkheden om hier geld mee te verdienen. De cursus is in de vorm van video`s die je stap voor stap kunt doorlopen. Na het volgen van deze cursus ben je helemaal klaar om online aan de slag te gaan en daar geld mee te gaan verdienen.

Het leuke hiervan is dat jezelf bepaald wat en wanneer je het doet. Zelf ben ik hiermee begonnen door `s-avonds niet voor de tv te gaan zitten en hiermee aan de slag te gaan.

En al doende leer je en wordt je er steeds beter in. En dan kom je er ook achter dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is. Nadat je de basiskennis hebt opgedaan via de affiliate marketing revolutie, is het gewoon een kwestie van doen, en dan wordt je vanzelf steeds beter in.   

Er zijn gewoon een paar basisbeginselen die je onder de knie moet hebben. En wanneer je daarmee aan de slag gaat, dan ben je op weg naar het verdienen van een zogenaamd passief inkomen.

Dit kan op een gegeven moment zelfs dermate oplopen dat je gewoon je werk ervan maakt, zoals bijvoorbeeld een Enzo knol, maar je kan er ook voor kiezen om gewoon een paar honderd euro extra per maand te verdienen, naast je baan..

En loopt het eenmaal en ben je op de goede weg, dan hoef je er zelf steeds minder aan te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *