Jacko Meijaard
Jacko Meijaard

Jacko Meijaard - oplichter of betrouwbaar?

Heeft u wel eens gehoord van Jacko Meijaard? Of vraagt u zich af wie dit nu is? Is deze persoon nu betrouwbaar of is het een oplichter die met mooie praatjes zijn geld verdient? Op basis van eigen ervaring kan ik u precies vertellen hoe het nu echt zit. Lees het op de internet succes formule.

De luie student

Jacko Meijaard is eigenlijk een schoolvoorbeeld van de luie student. Dat steekt hij zelf ook niet onder stoelen of banken. Hij valt wel in de categorie slimme luie studenten. En bovendien het ondernemende type.

Studeren was misschien niet voor hem weggelegd, maar het is een persoon die houdt van aanpakken en is ook een doorzetter gebleken. Niet het theoretische type wat met allerlei dure woorden en technische verhalen komt. Echt iemand uit de praktijk. Iemand die het lef heeft gehad om zijn eigen onderneming op te zetten en hier vol voor te gaan.

Je hoort hem wel eens zeggen dat hij maar een aantal uren per week werkt en daar een zeer goed inkomen mee verdient. Dit zoals hij het zelf noemt een passief inkomen. Inmiddels zou het zo kunnen zijn dat hij dit zich kan veroorloven. Wat ik persoonlijk echter niet geloof is hij dit op deze manier bereikt heeft. Om te bereiken wat hij nu bereikt heeft moet het toch echt wel de nodige uren gekost hebben.

Wat doet Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de bedenker en oprichter van de zogenoemde Affiliate Marketing Revolutie. Een video cursus gericht op het trainen van mensen om aan de slag te gaan met de affiliate marketing.

Deze training is gebaseerd op zijn eigen ervaring op het gebied van affiliate marketing. De kennis en ervaring die hij hiermee heeft opgedaan heeft hij omgezet in een training.

Op dit moment verdient hij dus zijn geld met het zelf in de praktijk brengen van affiliate marketing en daarnaast cursussen en trainingen aan te bieden om dit ook te gaan doen.  

Door de vele ervaring die hij heeft opgedaan is hij een echte internet marketing expert.

Negatieve ervaringen met Jacko Meijaard

Voor zover mij bekend zijn er geen negatieve ervaringen bekend met Jacko Meijaard. Integendeel, er zijn aardig wat positieve reacties te vinden op het internet. De verschillende reacties en ervaringen in ogenschouw nemende komt hij op mij over als een betrouwbaar persoon.

Tijdens zijn trainingen deelt hij af en toe ook wel eens een screenshot van zijn verdiensten via de verschillende affiliate programma`s. Uit deze screenshots blijkt wat hij zegt ook echt waar te zijn.

Jacko Meijaard in het nieuws

De laatste tijd kom je aardig wat artikelen en interviews tegen van Jacko Meijaard. Zo is er een interview verschenen in het algemeen dagblad. In het verleden was er ook een interview terug te lezen in beleggers belangen als belegger van de week.

Werken waar en wanneer u dat wilt?

Waar verdient Jacko Meijaard zijn geld mee?

Hij heeft inmiddels een succesvolle internet onderneming waarmee hij aardig wat geld verdient. Hij is begonnen met het toepassen van affiliate marketing om daar zijn geld mee te verdienen. In de loop der tijd is heeft hij zijn opgedane kennis omgezet in trainingen. Deze trainingen biedt hij aan op het internet. Zo is via Internet Succes gids de training Affiliate Marketing Revolutie te volgen.

Ik ben zelf bekend met deze training en moet zeggen dat deze mij zeer goed bevallen is. Het is allemaal goed te volgen en heeft een zeer praktische insteek. Na het volgen van de trainingen en video`s ben je goed instaat om zelf aan de slag te gaan.

Het zijn mijns inziens vooral de praktische tips die het verschil maken. Vaak zijn het eigenlijk vrij simpele punten waar hij jou op wijst, maar wanneer je deze niet weet of vergeet kan dit een groot verschil maken.

Hij verkoopt zichzelf ook niet als een alwetende goeroe. Eigenlijk integendeel, hij zet zich meer weg als een normaal persoon die met volharding en hard werken succesvol is geworden.

Simpele voorstelling van zaken

Ik moet wel zeggen dat het in de trainingen soms simpeler wordt voorgesteld dan dat het in werkelijkheid is. Het is tegenwoordig echt niet meer zo dat als je een website maakt, daar een berichtje opzet dat je gelijk begint met geld verdienen.

Hiervoor is er inmiddels teveel concurrentie van mensen die hetzelfde proberen. Daarentegen is het wel zo dat als je volhardend bent, het blijft proberen, je content blijft maken dat je daar uiteindelijk wel geld mee kan verdienen.

Een voorbeeld hiervan is de lengte van artikelen. Met een artikel van pak hem beet 300 woorden kom je tegenwoordig niet meer op de eerste pagina van Google. Daar heb je toch al gauw 1,000 woorden voor nodig. Dit maakt het schrijven van content een stuk lastiger. Elke keer weer een artikel publiceren van 1,000 woorden of meer vergt enige creativiteit.

Daarom is het mijns inziens van belang echt een onderwerp uit te zoeken waar je echt interesse in hebt. Kies je een onderwerp waar je geen interesse in hebt en je gaat alleen de theorie van de affiliate marketing revolutie toepassen dan loop je al snel vast. Om dan telkens nieuwe content te publiceren is erg lastig. En dan is het ook snel niet leuk meer.

Heb je daarentegen een onderwerp waar je daadwerkelijk interesse in hebt dan zal het weinig moeite kosten om goede artikelen te schrijven.

7,500€ per maand verdienen met affiliate marketing? Kan dat?

Verzamelen van E-mail adressen

Het verzamelen van E-mailadressen is één van de pijlers van de affiliate marketing revolutie. Dit met het idee dat wanneer iemand zich inschrijft op jouw mailinglijst dat deze persoon interesse heeft in hetgeen jij doet. In dit geval is dat dus een potentiële klant.

Hier is geen speld tussen te krijgen, maar het is niet altijd eenvoudig mensen zover te krijgen om zich in te schrijven op een mailinglijst. Hier moet je toch aardig je best voor doen om mensen zover te krijgen.

Een website maken is eenvoudig en heb je relatief snel gedaan. Het schrijven en publiceren van content is daarentegen redelijk tijdrovend. Het is echter een must om bezoekers naar jouw website te krijgen.

Via de training van de affiliate marketing revolutie krijg je helder uitgelegd hoe je een website kan maken en wat de basisbeginselen van de website zijn die je goed moet hebben om succesvol te zijn.

De Affiliate marketing revolutie

Deze cursus heeft Jacko Meijaard echt op de kaart gezet. Met deze video cursus leert hij mensen wat affiliate marketing inhoudt. En nog veel belangrijker hij laat zien hoe hier geld mee te verdienen is.

Het principe van affiliate marketing is het promoten van andermans producten. Of dit nu gaat om fysieke producten, een eBook, of een coaching. Affiliate marketing heeft inmiddels een gigantische omvang aangenomen waarin wereldwijd miljarden euro`s in omgaan.

Bijna elk bedrijf maakt hier gebruik van. Inclusief de grote multinationals en grote spelers in de online markt.

De commissies die bedrijven betalen via affiliate marketing lopen nogal uiteen. Het kan een paar procent zijn tot wel meer dan 50 procent van de verkoopwaarde. Vooral bij producten zoals een eBook liggen de commissies erg hoog.

Zelf heeft Jacko Meijaard ook zeer handig ingespeeld op affiliate marketing. Zo betaalt hij een behoorlijke commissie aan de mensen die zijn video cursus aan de man brengen.

Dit is een uitermate slimme opzet. Je leert aan de ene kant de mensen hoe je affiliate marketing kan gebruiken en aan de andere kant biedt je ook jouw eigen cursus aan als affiliate product. Een uitermate goed en doordacht business model.

De investering

Het maken van een website en de daarbij behorende hosting is tegenwoordig spotgoedkoop. Als je hiermee begint dan kan je voor nog geen euro per maand je eigen website online zetten.

Wil je de zaken echter professioneler aan gaan pakken en wil je bijvoorbeeld goede software om mensen zich te laten inschrijven op een mailinglijst dan heb je wel een paar toevoegingen nodig voor op je website waarvoor je moet betalen. In het begin zou ik hier terughoudend mee zijn. Met weinig bezoekers heeft het weinig zin om allerlei tools te gaan inzetten. Begint het aantal bezoekers op jouw website toe te nemen, dan kan je nog altijd meer professionele tools gaan inzetten.

Daarnaast is het aan te raden een training te volgen op het gebied van affiliate marketing. Enige kennis op dit gebied is onmisbaar, want anders is de kans dat je succesvol wordt op dit gebied niet zo groot. Dus voordat je zelf aan de slag gaat raad ik je zeker aan om je te verdiepen in deze materie.

Online is er zeker wel het een en ander aan gratis informatie te vinden. Hier zou je mee kunnen beginnen. Om echt succesvol te worden en alle informatie en tips te ontvangen, die je nodig hebt, raad ik je toch aan om een betaalde cursus te volgen. Uiteindelijk probeert iedereen die zich bezig houdt met affiliate marketing hier zijn geld mee te verdienen en worden dus de beste tips bewaard voor een betaalde training.

De prijs voor de affiliate marketing revolutie is op dit gebied meer dan redelijk te noemen. Voor 47€ krijg je toegang tot video trainingen die je echt op weg helpt. Je leert meer dan genoeg dingen die het lonen dit bedrag uit te geven.

Ben je vervolgens enthousiast en wil je er echt mee aan de slag gaan, dan kan je verder gaan met de Internet Masterclass. Deze kost 100 euro per maand. Dan moet je er dus ook echt wel veel meer tijd in gaan steken om deze nvestering terug te verdienen. Ben je er van overtuigd dat je dit wilt gaan doen, dan is deze Internet Marketing class echt iets voor jou.  

Conclusie

Persoonlijk heb ik heel veel respect voor Jacko Meijaard. Over het algemeen heb ik veel waardering voor mensen die zelf een onderneming starten en daar hun hele ziel en zaligheid in stoppen. In deze categorie valt Jacko Meijaard voor mij. Bovendien lijkt het een hele normale en nuchtere persoon, die zich niet met bezighoudt met onzinverhalen of zich beter voordoet dan hij is. Dit kom je helaas in deze branche nogal eens tegen. Dat er op het internet veel geld te verdienen is, klopt helemaal. Denk maar eens aan Enzo Knol

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *