Enzo Knol
Enzo Knol

Hoeveel verdient Enzo Knol?

Wie is Enzo Knol? Hij is het voorbeeld van hoe iemand via het gebruik van internet veel geld verdient. Een echte internet succesformule!

Geld verdienen met het maken en publiceren van video`s is iets wat Enzo Knol uitstekend beheerst. Doordat hij meer dan een miljoen abonnees heeft op zijn YouTube kanaal heeft kan hij veel mensen bereiken.

En dat is uitermate interessant voor allerlei adverteerders. Deze adverteerders willen hier dan  ook fors voor betalen. 

Wat doet Enzo Knol

Als iemand naar zijn video kijkt wordt er bijvoorbeeld een nieuw videospel onder de aandacht gebracht. Omdat hij deze videospellen ook daadwerkelijk zelf speelt, wordt er veel aandacht aan gegeven. Bovendien zijn de mensen die naar de video`s kijken ook de doelgroep van de maker van het spel.

Dus aan de ene kant krijgt het spel veel meer aandacht dan het ooit via een simpele advertentie zou  krijgen en bovendien is de doelgroep de beste doelgroep die je ooit zult kunnen vinden. Deze 2 zaken maken Enzo Knol voor de makers van videospelletjes super interessant. Als je een nieuw spel lanceert is hij bijna onmisbaar.

Bovendien verdient YouTube geld via advertenties die voor en tijdens een video worden vertoont. Wordt er op deze advertenties geklikt dan wordt daar een gedeelte van aan de make van de video betaald. Met deze enorme bezoekersaantallen kan dat ook flink oplopen.

Hoeveel euro per maand verdient Enzo Knol?

Hoeveel verdient Enzo Knol nu eigenlijk? Het antwoord is: veel. Heel veel. Exacte bedragen zijn niet bekend aangezien de verdiensten via YouTube strikt geheim zijn. Daarnaast is hij inmiddels ook gestart met zijn eigen kledinglijn, schrijft hij advertorials en doet ook de nodige media optredens.

De advertentie inkomsten via YouTube zijn ongeveer 3 euro per duizend views. Als je ervan uitgaat dat zijn video`s miljoenen views hebben loopt dit hard op. Exact is dit niet in te schatten aangezien mensen tegenwoordig ook adblockers inzetten om advertenties te stoppen. Dat hij alleen al per dag 1,500€ verdient aan advertentie inkomsten is een realistische inschatting.

Het mooie voor Enzo Knol is dat zodra er een video online staat mensen hier 24/7 naar kijken. Hij blijft dus gewoon verdienen wat hij ook doet. Of hij nu slaapt of het terras zit, de teller loopt door.

Enzo knol is inmiddels een celebrity

Het is nu zelfs zo dat alles wat erom Enzo Knol gebeurt het nieuws haalt. Enzo Knol en Dee zijn een regelmatig terugkerend item in programma`s zoals RTL Boulevard.

Snel veranderende omgeving

Dat Enzo Knol op deze manier zoveel geld verdient is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Daarom zijn er inmiddels vele andere vloggers die zijn voorbeeld hebben gevolgd. Sommige hiervan zijn inmiddels nog succesvoller. En buiten de landsgrenzen kent het vloggen helemaal geen grenzen meer.

Kim Kardashian is één van de best verdienende op dit terrein is. Als je Kim Kardashian een post via Instagram wil laten maken over jouw product of dienst dan kost je dit  $500,000. Dit voor een enkele Instagram post. Ervan uitgaande dat zij mensen in dienst heeft die dit voor haar voorbereiden of zelfs grotendeels doen voor haar, kan ik mij niet voorstellen dat zij zelf hier meer dan een half uur werk aan heeft. Dit is dus heel veel geld voor een kleine tijdsbesteding. Hier zal zelfs Enzo Knol jaloers van worden.  

Pak hem beet 15 jaar geleden was het toch ondenkbaar dat je op deze manier zoveel geld zou kunnen gaan verdienen. Soms denk je wel eens in welke wereld je terecht bent gekomen.

Wat verdienen sterren met een Instagram post?

Onderstaand overzicht geeft de bedragen weer die beroemdheden berekenen voor een promotionele post op Instagram. De bedragen veranderen razendsnel en verschillen wel per onderwerp.

Beyonce $1,000,000
Selena Gomez $550,000
Kim Kardashian $500,000
Cristiano Ronaldo $450,000
Kendall Jenner $300,000

Wat is het succes van Enzo Knol?

We hebben dit geprobeerd te achterhalen, maar dit is lastig om precies te bepalen. Waarschijnlijk zijn er duizenden anderen die hetzelfde geprobeerd hebben, maar bij lange na niet het succes hebben behaald wat Enzo Knol heeft. Waarschijnlijk hebben zij gekeken naar hoeveel verdient Enzo Knol en dachten; dat kan ik ook!

Een van de kritische succesfactoren is dat je zoiets moet doen omdat je het leuk vindt. In het begin zul je weinig mensen bereiken en zal je daardoor weinig tot geen views hebben. Doe je het alleen voor het geld maar vind je er eigenlijks niks aan, dan is het lastig dit vol te houden. Je zit als het ware video`s voor jezelf te maken.

Om dan toch de motivatie te hebben om  door te gaan moet je het dus gewoon leuk vinden. Bovendien als je het leuk vindt zullen de video`s ook leuker worden om naar te kijken. Het wordt aantrekkelijker. En dan op een gegeven moment moet je ook een beetje geluk hebben dat mensen die er naar beginnen te kijken dit ook vertellen aan hun vrienden en vriendinnen, zodat er als het ware een soort van sneeuwbal effect optreed.  

Het kan ook gewoon zo zijn dat je heel lang video`s zit te maken en te publiceren maar dat je de een of andere manier toch geen kijkers krijgt op je YouTube kanaal. Dit is tegenwoordig vaker het geval omdat er inmiddels al zoveel vloggers zijn. Hier zit dan ook een groot gedeelte van het succes van Enzo Knol in, hij was een van de eerste die hier echt serieus mee aan de slag is gegaan.

Is Enzo Knol de meest succesvolle Nederlander op  YouTube?

Inmiddels is Enzo Knol voorbijgestreefd door andere Youtubers. Zo zijn daar Jordi van den Bussche (7,600,000 abonnees) en Jelle van Vucht (7,200,000 abonnees).

Is wat Enzo knol doet affiliate marketing?

In principe is hetgeen Enzo Knol doet een vorm van Affiliate marketing zoals Jacko Meijaard dat ook doet. Echter heeft hij dit wel op een ander niveau gebracht wat voor de gemiddelde Nederlander niet is weggelegd.

De affiliate marketing revolutie van de internet succes gids is daarentegen wel iets wat voor iedereen is weggelegd. Een website maken en je kunt aan de slag. Je zal hier niet snel een half miljoen euro per jaar mee gaan verdienen, maar om hier met internet marketing een goed inkomen uit te halen behoort zeer zeker wel tot de mogelijkheden.  Bovendien kan je hier eigenlijk direct mee aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is cursus affiliate marketing revolutie, die bestaat uit praktische video`s waarmee je direct aan de slag kunt.

Wil jij ook geld gaan verdienen op het internet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *